Biografi

En lille video om Helene

Et spirende SoMe talent

En nysgerrighed omkring de sociale medier og det hurtige tempo fra systemet, har gjort at jeg som 21 årige allerede bliver færdig med multimediedesigner uddannelsen.  Jeg synes uddannelsen passede godt til mig, det var “So-ME”. Jeg har altid levet med de sociale medier, og min interesse er blevet større og større i løbet af årene. Det har til sidst formet mig til en sociale medie nørd, og  det er helt fint med mig. Lad mig tage dig tilbage til starten, til der hvor interessen startede.

2013: Folkeskolens idoler

Der jeg gik i folkeskole var det en tid, hvor Facebook blogger var populære, og flere og flere Youtuber dukkede op fra UK og USA. Jeg kan sige dig, jeg synes det var mega fedt, at nogle kunne leve af det.

Jeg startede både en blog på facebook med min to bedste veninder,  og en youtube kanal. Der var meget cringy content, så man kan forhåbentligt ikke finde nogle af videoerne længere. Men det gjorde også at jeg lærte de 2 første videoredigerings-programmer at kende.

2015: Efterskole valgfag

Min Efterskole have to fantatiske valgfag:  fotografering og billeder for instagram.

Jeg kunne godt tænke mig at blive god til at fotografer, og ville så ligge billederne op på min instagram. Jeg synes det var mega sjovt og oprettede en instagram kun for min fotografi hobby.           

2016-2018: HF's SoMe manager

HF’s SoMe manager og mediefag C
Jeg valgte mediefag, fordi jeg kunne få lov til at lære om kunsten at lave film, og det var en fantastisk valgfag, hvis du spørger mig. Derved lærte jeg mit 3. redigeringsprogram.

Derudover skete der noget spændende HF søgte SoMe managers til deres instagram blandt eleverne. Jeg søgte og fik stillingen, og skulle så producer opslag for skolen: HF insta

Det var også det år, jeg begyndte at producer opslag for Snejbjerg spejder.
Det stod på at vise hvad vi lavede til møderne, og så kommuniker med forældrene til spejderne over Facebook.

2018-2020 : Direkte på multimediedesigneruddannelsen

Hvad kan jeg sige, jeg valgte udannelsen fordi jeg vidste jeg skulle lave noget inden for IT og fandt så MMD-uddannelsen. Da jeg læste, at de lærte både om SoMe, design og kommunikation, var jeg solgt. Det var enten noget jeg gerne vil bygge videre på eller bare gerne vil lære, så som illustrator og kodning. Photoshop have jeg kort lært på noget brobygning på fotograf uddannelsen i Viborg, men jeg lærte noget mere her på MMD uddannelsen om photoshop. Derudover lærte jeg mit 4. redergerings program at kende

Praktik 2020

Jeg var i praktik hos rejsebureauet Flamingo Tours. Her har jeg produceret Content til deres sociale medier, redigeret videoer og lavet grafik. 

Du kan se udtalelsen fra mit  praktik forløb her: